جدیدترین مطالب فارسی

دانلود عکس و فیلم، دانلود آهنگ جدید، دانلود بازی، مطالب تفریحی جذاب، استخدام، دانلود مداحی

جدیدترین مطالب فارسی

دانلود عکس و فیلم، دانلود آهنگ جدید، دانلود بازی، مطالب تفریحی جذاب، استخدام، دانلود مداحی

طرز تهیه پلو بخارا غذای بسیار خوشمزه و معروف کشور ازبکستان

پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود.این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست

ی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود.این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!
 

مواد اولیه  برای  8 نفر :

برنج 1کیلو 
گوشت نیم کیلو 
کره 250گرم 
کشمش 150گرم (پلویی) 
هویج نیم کیلو (خلال شده) 
پیاز4عدد 
نمک به میزان لازم 
فلفل سیاه به میزان لازم 
زعفران 1قاشق چایخوری (ساییده)

 

طرز تهیه
برای تهیه این پلو ی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری کره آب میکنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.سپس گوشتها را به صورت تکه ای خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمک و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه کرده و گوشت را میپزیم.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابکشی میرسانیم.کشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا کمی باد کند و آن را به گوشتی که آبش کاملا تبخیر شده اضافه میکنیم.برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.

نکات:
1)بهتر است از ته چین گوشت برای این غذا استفاده کنید.
2)اگر غذای ترش دوست دارید کمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.