جدیدترین مطالب فارسی

دانلود عکس و فیلم، دانلود آهنگ جدید، دانلود بازی، مطالب تفریحی جذاب، استخدام، دانلود مداحی

جدیدترین مطالب فارسی

دانلود عکس و فیلم، دانلود آهنگ جدید، دانلود بازی، مطالب تفریحی جذاب، استخدام، دانلود مداحی

دمنوش عناب

 

عناب درختچه‌ای است متوسط که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز می‌رسد. عناب بومی مناطق گرمسیر بوده و برگ‌های کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخم‌مرغی شکل آن در زمستان می‌ریزد. میوهٔ زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی می‌باشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک می‌خورد. عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند.

طبیعت

 معتدل و سرد

خواص دمنوش عناب

-  برای رفع استرس و اضطراب مفید است.

-  به علت دارا بودن انتی‌اکسیدان‌ها، روند پیری پوست را کاهش می‌دهد.

- به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم‌کننده سینه و ملین است.

-  کاهش‌دهنده فشارخون است.

-  عناب کمک به هضم غذا می کند و تصفیه‌کننده خون است.

-  گرفتگی صدا را برطرف می‌کند و موجب تقویت دستگاه گوارشی می‌شود.

با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است زیرا به علت داشتن ویتامین C و انتی‌اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلول‌های سرطانی است.

موارد منع مصرف دمنوش عناب

-  افرادی که از نفخ بیش از حد، انگل‌های روده‌ای و خلط بیش از حد رنج می‌برند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.

-  مصرف عناب برای زنان باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود.

-  مصرف زیاد دمنوش عناب  برای افرادی که دچار غلظت خون می باشند توصیه نمی شود.

طرز تهیه دمنوش عناب

عناب را شسته و خیس کنید سپس هسته آن را بیرون آورده و میوه خرد شده را داخل یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. به علت شیرین بودن دانه های عناب نیازی به شیرین کردن نمی باشد و در صورت تمایل می توانید چند قطره آب لیموترش به دمنوش عناب اضافه کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.