مقدمه
همه می دانیم که بیش از دو سوم کره زمین را آب فرا گرفته است. اما زمانی به ارزش آب شیرین پی می بریم که بدانیم از این همه آب موجود در جهان تنها حدود 5/2 در صد آن را آب شیرین تشکیل داده است و از این مقدار هم حدود 70 در صد آن به صورت یخ در قطب شمال و جنوب یا به صورت آب های زیر زمینی عمیق با عمق بیش از 2000 متر می باشد که برای ما غیر قابل دسترسی می باشد. در مجموع می توان گفت از کل آب های موجود بر روی این کره خاکی تنها 1 در صد آن به صورت آب شیرین قابل شرب برای بشر می باشد،که بر اساس گزارش سازمان یونسکو اگر همه آب های موجود در جهان را یک گالن فرض کنیم کل آب شیرین را باید به اندازه یک قاشق چای خوری در نظر گرفت.
لذا برای بهره برداری درست از آب های آشامیدنی بهداشتی ، شاید بهترین راه درست مصرف کردن منابع آب شیرین می باشد که برای محقق شدن این ایده باید از تمامی امکانات مدیریتی و مصرفی استفاده کرد .
روش های پیشنهادی برای صرفه جویی در مصرف آب
§ موقع مسواک زدن شیر آب تصفیه شده را باز نگذارید.
§ هنگام استحمام در فاصله بین شستن بدن و سر لزومی ندارد که شیرآب به طور پیوسته باز باشد.
§ برای آب دادن به درختان، درختچه ها، بوته ها و گل ها از روش آبیاری قطره ای استفاده کنید.
§ برای دوش گرفتن در حمام، زمان بگیرید و آن را به کم تر از پنج دقیقه برسانید.
§ بهتر است برای شستن سبزی ها ابتدا آن ها را در ظرفی خیس کنید و سپس آب بکشید.
منبع:http://nameiemehr.blogfa.com